Od Faradayevog prvog električnog motora proizvedenog 1821. godine, pa sve do danas, električna je energija postala pokretač svih aspekata naših života. Naša je misija osigurati kvalitetnu opskrbu i protok električne energije svim potrošačima – od tvornica, trgovačkih centara, poslovnih zgrada, pa do privatnih domova.

Projektiranje i izrada elektro ormara

Projektiranje i izrada elektro ormara

Projektiramo elektro ormare, a zatim ih i izrađujemo po najvišim standardima kvalitete. Kako biste dobili sve na jednom mjestu, ali i kako bi proizvodi besprijekorno funkcionirali u sklopu vašeg pogona, za vas odrađujemo i instalaciju elektro ormara, kao i njihovo spajanje te puštanje u pogon. Zadovoljni klijenti koji potvrđuju našu stručnost kod projektiranja i izrade elektro ormara uključuju Kostwein, Kübler & Essig, Roboworker Automation, Bleich i MLAD Consulting.

Elektroinstalacije u industriji

Elektroinstalacije

Osim izrade elektro ormara, nudimo vam i kompletna elektro-rješenja. Bilo da se radi o industrijskim, privatnim ili pak poslovnim postrojenjima, izvodimo elektroinstalacije uz spajanje svih potrebnih komponenti za siguran i neometan rad postrojenja ili stambeno-poslovnih prostora. Kvaliteta izvedbe naših radova očituje se u radu s klijentima kao što su KNAUF INSULATION (HR, HU) te AIRBUS Defence and Space (DE).

Fotonaponski sustavi

Fotonaponski sustavi

Održivost i ekološka osviještenost nužne su sastavnice svi aspekata naših života, želimo li osigurati svijetlu budućnost idućim generacijama. Zato se solarna energija nameće kao prihvatljivo i sigurno rješenje za pokretanje kućanstava i industrijskih pogona budućnosti. Bilo da se radi o samostalnim, izoliranim fotonaponskim sustavima (off-grid) ili pak mrežnim sustavima (on-grid), EMS brzo, sigurno i pouzdano izvodi radove priključivanja solarnih panela na elektro-sustave poslovnih i privatnih namjena.

Transportna tehnika

Transportna tehnika

Izvodimo montažu i sve vrste električnih instalacija pokretnih traka u autoindustriji, prehrambenoj industriji, kemijskoj industriji i regalnim skladištima po najvišim standardima.

S nama dobivate garanciju:

  • Kvalitete
  • Brzine
  • Pouzdanosti
  • Efikasnosti

Kontaktirajte nas i dogovorite suradnju!

Naši zadovoljni klijenti

Postani dio našeg tima

Želimo ojačati naš tim i nudimo siguran posao, dobra primanja i kvalitetnu radnu sredinu. Prijavi se i započni rad u tvrki koja cijeni tvoje vještine i znanje!