O nama

Elektromehanik Systeme d.o.o. je tvrtka osnovana u Varaždinu, gdje joj je i sjedište. Rad i djelovanje tvrtke prvenstveno su usmjereni na pružanje usluga montaže i ugradnje elektroinstalacija u velikim inozemnim industrijskim postrojenjima, kao i pružanje istih u autoindustriji. Mjerilo poslovnog uspjeha je da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspješnosti, pouzdanosti i međusobnog povjerenja u okvirima tvrtke, naših partnera, korisnika, zaposlenika i na cjelokupnom tržištu.

 

Područje našeg djelovanja je najbolje vidljivo iz naših referentnih lista, gdje se vidi da smo do sada izveli elektromehaničke radove u industrijskim postrojenjima kao što su:

  • Autoindustrija
  • Pokretne trake u proizvodnim i skladišnima postrojenjima
  • Izrada i ožičenja elektro ormara
  • Instalacija i održavanje automatizacije na proizvodnim linijama

Od osnivanja do danas poduzeće posluje stabilno i financijski pozitivno, s pozitivnim trendom razvoja u smislu kvalitete, ali i kvantitete izvedenih objekata. Većina zaposlenih djelatnika su svoja ranije stečena iskustva na poslovima izvođenja i montaže industrijskih objekata i postrojenja primijenili u području elektroinstalacija, što je rezultiralo povećanjem kvalitete izvedenih radova i manjim troškovima održavanja tokom eksploatacije objekata.

Do danas je izvedeno više proizvodnih linija i postrojenja za domaće i inozemne investitore s kojima se suradnja odvija i dalje na novim investicijama.Tehnička osposobljenost i odgovornost zaposlenih pri izvršavanju preuzetih obveza najviše su pomogli pri stjecanju povjerenja investitora.

S vremenom smo proširili područje našeg poslovanja te proširili djelatnost i na strojarstvo.